Gratis netthandel for lokale butikker!


Takk for at du handler lokalt

Fra Stavanger Sentrum AS sin lokale markedsplass kan du handle digitalt fra våre lokale bedrifter. All inntekt går direkte til bedriftene og bidrar til at byen kan beholde alle sine spennende og gode tilbud. Takk for at du gjør byen din mer attraktiv ved å skape et levende lokalsamfunn og møtested.

Shopping skal være enkelt, mobilt og lokalt. Vi håper du vil fortsette å besøke butikkene i sentrum i tillegg til å enkelt finne det du søker på nett. Uansett hva som passer for deg – våre butikker gleder seg til å møte deg der du er.

Om Stavanger Sentrum AS

Stavanger Sentrum AS har i samarbeid med Juu og Pindem utviklet markedsplassen vår. Markedsplassen gjør det mulig for fysiske butikker – store som små – å komme i gang med netthandel på en rask og enkel måte uten fordyrende mellomledd. Målet til Stavanger Sentrum AS er å bidra til økt lokal verdiskapning.

Hvis du savner noen produkter eller tjenester kan du enkelt tipse oss fra Tips Oss-løsningen nederst på siden vår. Alle produktønsker blir sendt til bedriftene slik at vi sammen kan utvikle Markedsplassen til å bli den beste løsningen for deg!


Les mer om Stavanger Sentrum AS og bli medlem her

Løsningen er levert av Pindem AS (org nr 912 677 826)
i samarbeid med Juu. (org nr 926 082 388)
På Juu.no og våre lokale markedsplasser kan du handle direkte fra bedriftene uten at vi eller noen av våre partnere tar provisjon av salget.

Følg oss på: